Veteranendag Brandweer Rotterdam-Rijnmond / Rotterdam 2017

Like
Na de lancering van de Facebooksite door Ton van Vugt, hadden zich al snel 86 Veteranen aangemeld als lid. Dit gegeven zegt dan ook wat over de behoefte om elkaar op wat voor manier dan ook te blijven contacten. Het idee om een Veteranendag te organiseren is een schitterend idee! Om de Veteranen Facebook groep beheersbaar te houden zal Ton zo af en toe, als hij in de gelegenheid is, de berichten opschonen. Hij hoopt dat er naast het narren en elkaar op de hak nemen ook serieuze onderwerpen voorbij komen. Er zijn nog veel Veteranen die nog niet benaderd zijn omdat hun gegevens onbekend zijn. Ton: 'Ik ben er trots op om lid te mogen zijn van deze groep en de kreet "Eens een brandweerman, altijd een brandweerman" klopt als een zwerende vinger! De eerste ontmoeting op 8 mei bij de Ballentent aan de Parkkade in Rotterdam was een groot succes. Er waren ca. 90 oud Brandweermensen aanwezig, deze lieten zich de hapjes en drankjes goed smaken. Iedereen vond het leuk om oude makkers weer eens te ontmoeten en oude verhalen waren niet van de lucht. Een geweldig initiatief, dit smaakt naar meer...Als er mensen zijn die vandaag aanwezig waren en oud collega's kennen, vraag of ze zich ook willen aanmelden. Ik maakte een impressie, veel kijkplezier!
Periode: 
Jaren 2010 (08 mei 2017)

1 Reacties

Rob den Hertog25-07-2017 - 15:15

Beste Ton,

Misschien ken jij mij nog wel ik zat op de post Baan in de jaren 1973 tot 1978 daarna ben ik terug gegaan naar Brw Gouda.
Ik zag het filmpje vandaag erg leuk ik had er graag bij willen zijn kun jij mij op de hoogte houden.
Ik hoop bij de volgende veteranendag aanwezig te zijn, en dan nog even het treurige bericht van Leo de Wilde ik wist niet dat hij longkanker had, ik heb hem voor het laast gesproken vorig jaar bij de vierdaagse in Nijmegen.
Ik hoop dat ik wat van je hoor, alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,
Rob den Hertog
Mtel 0655888639