Community leefregels

DOEN

RESPECTEER
Zoveel mensen, zoveel meningen. Wees tolerant en respecteer meningen die anders zijn dan die van jezelf. Berichten die uitdagende, racistische, commerciële, beledigende, pornografische of andere politiek incorrecte opmerkingen bevatten kan je uiteraard melden per mail amateurfilmplatform@beeldengeluid.nl
 
CREËER
Deel je creativiteit met ons en de rest van de wereld. Maar deel alleen films die je zelf hebt gemaakt en waarvan je toestemming hebt deze te delen.
 
REAGEER
Het plaatsen van kritiek kan waardevol zijn, maar doe het opbouwend. Dus voordat je je mening deelt, vraag jezelf af “Zou ik zelf deze reactie waarderen?”
 

NIET DOEN 

UPLOAD FILMS DIE NIET VAN JOU ZIJN
Upload alleen films waarvan jij de eigenaar en rechthebbende bent. Iemand die herhaaldelijk content van anderen plaatst, neemt het risico dat zijn account wordt verwijderd. 
 
ASOCIAAL GEDRAG VERTONEN
Het Amateurfilm Platform is een online community, maar laat je persoonlijke problemen en woede thuis. Met het plaatsen van reacties die uitdagende, racistisch, beledigende, of andere politiek incorrecte opmerkingen bevatten, neem je het risico dat je account wordt verwijderd. 
 
SPAM
Een gebruiker die zijn eigen uploads of reacties gebruikt om andere producten of diensten aan te prijzen worden gezien als spam en is niet welkom op het Amateurfilm Platform. 
 

HET BREKEN VAN DE REGELS

Wij nemen deze regels serieus en verwachten hetzelfde van jou. Als je deze regels breekt zal er actie ondernomen worden. Als we op de hoogte worden gesteld door een rechthebbende dat een video in jouw  account inbreuk maakt op hun copyright, of als we geloven dat je ongepast gedrag vertoont, sturen wij een waarschuwing. Wanneer we meer dan twee van deze waarschuwingen moeten versturen dan verwijderen wij jouw account. In de meest extreme gevallen wordt je account verwijderd zonder waarschuwing.
 

VERTEL HET ONS

Als je het gevoel hebt dat iemand inbreuk maakt op je copyright of de community leefregels overtreedt kan je een email sturen naar amateurfilmplatform@beeldengeluid.nl

Bedenk je dat wij willen dat het Amateurfilm Platform een community is waar iedereen zich comfortabel en gerespecteerd voelt. Het is de taak van iedereen om te zorgen dat dit gebeurt. 

Deze leefregels zijn opgesteld om iedereen in de community de ervaring te kunnen geven die wij als organisatie voor ogen hebben. Het is niet onze intentie om regels en gedragingen te definiëren die precies beschrijven hoe je je wel en hoe je je niet behoort te gedragen, maar eerder om duidelijk te maken dat dit een plek van respect is tussen mensen. We hopen dat je het met ons eens bent en dat je het begrijpt. Als je het met ons eens bent, of niet, of nog andere vragen of opmerkingen hebt laat het ons weten via amateurfilmplatform@beeldengeluid.nl
 
Deze richtlijnen kunnen van tijd tot tijd veranderen, dus kom eens in de zoveel tijd eens kijken of er nog updates zijn. 
 
De redactie van het Amateurfilm Platform.