Een chaotische vakantie

Een heerlijk chaotische Emile Brumsteede-film van een vakantie naar Italië. Zet vooral het geluid aan van 'Vakantie zonder titel' en geniet mee met het commentaar in de huiskamer van de Brumsteedes.

Zomeravontuur

Je vakantieopnamen verwerken tot spannende speelfilm? Filmer Frits Huyse doet het je voor. De kinderen Bert en Frits jr. beleven spannende avonturen in Joegoslavië. Let op, want het vereist wel wat voorbereiding.

Katwijk forever!

Zoals elk jaar wil amateurfilmer Cor Icke op vakantie naar Katwijk, zijn vrouw wil wel eens ergens anders heen. Een stevige discussie in woord en beeld. Wie heeft de beste argumenten?

Een prettig gesprek

Filmer Guus Oldenboom en zijn vrouw hebben een fantastische vakantie gehad in Oberstdorf. In 'Het telefoontje' vertelt zijn vrouw je er alles over. Het mooiste is, als je naar haar luistert, dan zie je het voor je. 

Een competitieve roadtrip

Wat als een gezelschap met twee auto's op vakantie gaat maar de chauffeurs het niet eens worden over de te volgen route? In deze slapstick van amateurfilmer Henk Brinkhuis ontstaat dan een strijd om het gelijk die alleen verliezers kent.